*

Daniel Kaartinen Suomen etu on sinunkin etusi

Nuori, älä äänestä demaria!

  • Ahkera kansalainen, vai demari?
    Ahkera kansalainen, vai demari?

Sosiaalidemokraatit ovat vaalikiimassaan yrittäneet jo jos jonkinmoista temppua. Surullinen, mutta ei silti surullisin, oli puheenjohtajavaalit. Voittaja oli selvä jo alusta pitäen, Harakka oli liian vasemmalla ja Tytti Tuppurainen juuri mitäänsanomaton ansioiltaan. Kaiken takana vain yrittää saada kiinnostusta demareihin. Mutta ei. Demarit ovat sitä samaa vanhaa.

 

Miksi nuorten ei sitten kannata demareita äänestää? Miten voi olla, että lähinnä eläkeläisistä koostuva porukka ei ajaisi nuorten asioita? Antti Rinnehän tuli juuri ulos uusimman vaatimuksensa kanssa: Ilmainen päivähoito ja varhaiskasvatus kaikille. Kuulostaa tosi hienolta! On aivan ratkiriemukasta luvata kaikenlaista kivaa ja ilmaista juuri ennen vaaleja. Toivottavasti kukaan ei ennen vaalipäivää kysy Antilta, mistä raha tänä saadaan.

 

Kenties demarit ovat rahoittamassa populistiset huutonsa päivähoidosta veronkorotuksilla? Verojahan ei jo nyt kerätä liikaa. Ylimääräiset verot vain söisivät talouskasvua ja veisivät kilpailukykyä. Mikään kansakunta ei ole ikinä verottanut itseään rikkauksiin. Ehkä he leikkaavat jostain? Demarit eivät koskaan leikkaa mistään, paitsi kun ovat hallituksessa ja leikkaavat koulutuksesta enemmän kuin nykyinen hallitus leikkasi. Toki demarit todennäköisimmin käyttäisivät valttikorttiaan, velkarahaa.

 

Velka on demareille kuin suklaata. Sitä saa ottaa mielin määrin eikä sitä ehdi itse maksaa kun on jo haudassa. Jokainen voi vain arvata, mikä on keskimääräinen sosiaalidemokraatin ikä. Velkarahan maksaa myöhemmät sukupolvet, niille on aina kiva siirtää maksettavat. Paras (pahin?) esimerkki tästä on Kimmo Kiljunen, joka haluaa palauttaa eläkeindeksin palkkaindeksiin. Käytännössä tämä tarkoittaisi nykyisille eläkeläisille suurempia eläkkeitä, eikä sinulle nuori, jää yhtään mitään.

 

Sosiaalidemokratia on viime vuosisadan hölmöyksiä. Nuoret ovat sen sijaan tulevaisuutta. Älkäämme tehkö edellisten sukupolvien virheitä vaan äänestäkää oikeistolaista, he ovat useammin oikeassa. Sillä demarin äänestäminen on kuin itseään ampuisi jalkaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Olisit nyt edes vähän kehunut perussuomalaisten saavutuksia ja kertonut, miksi sitten nuorten kannattaisi valtakunnan parhaita pompanpyörittäjiä äänestää. Jos demarin äänestäminen on omaan jalkaan ampumista, niin samalla mittarilla ääni persulle on kuin laukaus omaan otsaan. Kuvainnollisesti. Toisaalta, jos kiinnostaa vaippahousuinen konttaaja, jota kaverit ruoskivat eduskuntatalon rappusilla, niin sitten ääni persulle on paikallaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Muistaakseni Suurkirkko ei ole eduskuntatalo ainakaan vielä.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Positiivista, että Remes muistaa ensimmäisen kerran jotain oikein!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Perussuomalaisten saavutukset ovat harvassa mutta kirjoitus oli hyvä analyysi.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Kyllä PS heiluu ruoska muillakin.Opus dei.
Pikkivyö ym.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

-Sosialidemokratia oli viimevuosisadan hölmöyksiä-

Kansallissosialismi viime vuosisadalla (natsismi) ei ollut vain hölmöä, vaan tuhoisaa koko maailmalle. Ihmiskunnan onneksi sen pani polvilleen muiden aatteiden edustajat.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Mun muistaakseni Natsit pyysi tänne porvarit.
Kuten Saksalaiset myös-17-18
Kunkkua ei vain tullut.Vaan tasavalta demareiden ajamana.

Kekkonen se veljeli Bresnevin ja Natsi Saksan kanssa.Piti tulla urheiluministeri Natsi Saksaan.

Maalaispuolueiden "Vennamo" ei muista kuinka SDP sai rahaa länneltä ja Elinkeinoelämältä ,kommunismin vastustamiseen.Kepu ja komm.puolueethan sai Ruplia neukuista .

PS unohtui myös MSP miten EU ja rahaliitto EMU sovittiin jo -92.Voimaan 1.11-93
Valiokunnissa istui Vistpakka,U.Lepänen ja puoluesihteeri oli T.Soini MSP aina-95 asti.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Harakkaa markkinoitiin nuorten vaihtoehtona, vaikka tämä on vain muutaman kuukauden Rinnettä nuorempi ja kuitenkin jo 54- vuotias. Eräs kolumnisti kirjoitti, että Lahden pouoluekokouksessa olisi ollut ravintola, jonka ovessa oli K-40 kyltti. Lieneekö sitten totta vai tarua ?

Käyttäjän MiikaKautto kuva
Miika Kautto

Kyseessä Seurahuoneen takahuone, johon on K-40 vaatimus.

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

Harakka taisi olla ainoa ehdokas joka liputti avoimesti vanhalla SDP:n työväen vaakunalla.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Kyllä tuo persunuorten menestys on "fanaattista". Ylioppilaskuntien vaaleissa jopa 2 (kaksi) valittiin suorastaan äänivyöryllä. Onnekseen he eivät olleet edes persujen tunnuksilla ehdolla. Toinen pelkuri oli ainejärjestöjen listoilla ehdolla ja toinen vain muuten pimeästi.

"Tänä syksynä järjestetyissä ylioppilaskuntien edustajistovaaleissa Perussuomalaiset Nuoret onnistui saamaan kaksi ehdokastaan läpi ja siten tuplaamaan paikkamääränsä ylioppilaskunnissa ympäri Suomen. Läpi päässeet edaattorit ovat Daniel Kaartinen, 21, Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, sekä jatkokaudelle äänestetty Jarno Lähteenmäki, 28, Itä-Suomen yliopistosta."
Siis kannatus tuplaantui! Seuraavissa ek-vaaleissa se vähintään puoliintuu.
Kuinka monta edustajaa persuilla on SYL:n hallituksessa? Ei ensimmäistäkään. Ei siis ihme, että he vaativat SYL:n lakkauttamista. Ei tuosta kuitenkaan mitään tule.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Katsotaanhan tuo menestys alkuun kuntavaaleissa, tuskin tulee 1189 valtuutettua viimevaalien tapaan, jo puolet tuosta olisi torjuntavoitto.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Suomalaisen historiantulkinnan mukaan 0 valtuutettua olisi torjuntavoitto.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Nuori herra voisi kaivaa kuntaliiton 3kk vanhan kyselyn samasta asiasta.Yksikään puolue ei vastustanut.Persut ja kepulaiset tosin olivat nihkeästi puoltavia.Kokoomus, RKP ja Vas olivat vankimmat kannattajat.Pitäisikö siis jättää ääni antamatta kokonaan.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

En kannata jutussa esiintyvistä puolueista kumpaakaan, mutta on sen tason analyysi, että olisi voinut jättää pöytälaatikkoon.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Nuori! Äänestä "Työväenpuolue" Persuja.
Pääset jopa Perustulolla 0 euron töhin 560e.
Mutta älä usko että se on tuo 560e/kk. Ehei . Se on 487e/kk.
Toimeentulotuki kun tulee päälle ja siihen on ehtona työvelvoite.
Tai tukeasi leikataan 40% .
487e/kk ei paljon pääse kuin leipäjonoon mihin tuodaan Ps kylmä-autoilla kaupoista -30% "parasta"-ennen Saarioisten maksalaatikoita ja Pizzan-lätkiä.

Käyttäjän MiikaKautto kuva
Miika Kautto

Huomattavaa ettei perussuomalaisilla ei ole muuta tapaa kampanijoida kuin pelottelu. Mitä teillä on annettavaa nuorille? Me olemme tarjonneet mm. koulutusrahoituksen palauttamista, Nuorisotakuu 2.0 sekä ilmaista päivähoitoa. Kaikki ovat ovat erittäin nuoriso myönteisiä asioita. PS. Kiljusen aloite ei mennyt läpi, mutta me nuoret pidämme eläkeläisköyhyyttä vakavana asiana, johon tulee puuttua.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ei ihmisen ikä tarkoita, että hän olisi konservatiivi, uudistuksiin kykenemätön. Parikymppinen Daniel Kaartinen näyttää olevan mielipiteiltään vanhollisempi kuin reilu kahdeksankymppinen Jörn Donner joka vielä, iästä riippumatta katsoo tulevaisuuteen eikä menneisyyteen kuten Daniel Kaartinen.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei nuoria tarvitse erikseen kieltää äänestämästä demareita. Demareita äänestävät vanhat ukot ja akat.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Eläkeläisiä 1 miljoona. SAK jäseniä 1 milj.
100 000 palanut PS demareille.
IL

Ei pelota yhtään ? Muuten vain typerä aloitus.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Onneksi Pasi Majuristakin tulee aikoinaan, ja hieman viisastuneena "vanha ukko" ja toivottavasti äänestää demareita. Sotaveteraani-isäni totesi, että he jotka eniten uhosi olevansa "suursuomea" valloittamassa, tosipaikan tullessa juuri he lähtivät ensimmäisenä käpälämäkeen.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

En kyllä ole SDP:tä äänestämässä. Mutta kaltaiseni globaalisti yritteliään nuoren ja toimeliaan ihmisen ei pidä nykyisessä pätkätyöloukussa äänestää ainakaan Kokoomusta tai PerusSuomalaisia. Mikähän puolue tukisi korkeaa koulutusta ja vaatisi laadukasta keskustelua sen sijaan että mikä tahansa tarkistamaton roska on hyvää kunhan se on vapaata? Mitäs ammattilaisena suosittelisit tälläiseksi sivistysosaajien nuorten kannalta parhaaksi puolueeksi?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ehkä RKP. Sen pippaloissa ei haalarikansa sotke liituraitapukua.

Toimituksen poiminnat